Onze visie

Onze visie

Wij staan voor lekker, gezond, lokaal, duurzaam en gastvrij

Verantwoord en duurzaam ondernemen is ons ultieme doel om u als onze gast een optimale beleving bij ons te laten meemaken. Dit doen we door constant op zoek te gaan naar de allerbeste grondstoffen die ons binnen elk seizoen omringen. Onze medewerkers en leveranciers zijn daarbij onze nauwste partners.

Welkom!

Hotel des Brasseurs
Hotel des Brasseurs
Hotel des Brasseurs
Hotel des Brasseurs
Hotel des Brasseurs

2023

Toen het begon…
Hotel des Brasseurs

Zaakvoerder

Visie

We willen vanuit het verantwoord & duurzaam ondernemerschap unieke concepten creëren, die beantwoorden aan de wensen en verwachtingen van de opkomende generaties, met respect voor alle stakeholders.

Mission statement

Klimaatneutraal ondernemen is onze ultieme doelstelling, zowel in het aanbieden van logies als eet- en drinkgelegenheden.

Met ons specifiek aanbod aan verschillende vormen van logies, geven we iedereen de kans om bij ons een onvergetelijk moment te beleven. Hotel des Brasseurs is momenteel de parel aan onze kroon van ons aanbod.

In onze eetgelegenheden serveren wij eerlijke, gezonde producten en dranken, met aandacht voor de basisgrondstoffen en het milieu, respect voor onze lokale producten en de voorkeuren van onze gasten, binnen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Strategie

We willen ons aanbod verder uitbreiden, om een welbehagen te garanderen binnen de toekomstgerichte duurzame bedrijfsvoering op lange termijn. Regionale markstudies met de vinger aan de pols, zijn onze raadgevers.

Jaarlijkse interne dubbele controle bij in- & verkoop enerzijds en stimuli voor optimale klantentevredenheid anderzijds, zijn onze tools om ons doel te bereiken.

Hotel des Brasseurs
Hotel des Brasseurs

Een duidelijke en transparante interne en externe communicatie, met respect voor ieders mening, is hierbij cruciaal. Het is een absolute prioriteit dat ieder van ons in de organisatie zowel fysisch, mentaal als sociaal gezond is en blijft, want dát is het fundament van een sterk team!

Die sterk positieve ingesteldheid is de drijfveer van onze gulle gastvrijheid.