Arrangement

****Hotel des Brasseurs — De Haan aan zee

Beaufort24 arrangement

Bent u kunstminnend, houdt u van de natuur én wordt u graag ondergedompeld in de weelderige luxe van het meest idyllische belle époque hotel van onze Belgische kust? Ja? Dan hebben wij een uniek arrangement voor u!

Van 27 maart tot 3 november pakt onze provincie uit met een unieke aanvulling van ons kunstpatrimonium langs onze Vlaamse kust. U vindt alle detailinfo via deze praktisch georganiseerde website: www.triennalebeaufort.be

Het beeldenpark loopt van Knokke tot De Panne, telt reeds meer dan 40 werken – waarvan 18 nieuwe – en heeft het voordeel dat alle werken 24/7 te bezichtigen zijn. Als u de meest magistrale momenten wilt meemaken om de werken te bewonderen, kies dan voor zonopgang en zonsondergang.

Ons Hotel des Brasseurs**** ligt pal in het midden van het parcours. Dé ideale uitvalbasis dus om zowel de werken langs de oostkust als deze langs de westkust te gaan bewonderen. Beaufort24 kan met alle mogelijke verplaatsingstools ontdekt worden. Wij hebben alle info in huis om u te helpen bij het organiseren van uw bezoek.

Ons hotel kijkt uit op het historische tramstation van De Haan. De tram is een super praktisch & CO2-vriendelijk vervoermiddel als u veel wilt stappen en zo de werken per kustgemeente wilt bezoeken. Hiervoor werden multi-interessante wandelroutes ontworpen, zodat u elke kustgemeente van haar mooiste kant kunt ontdekken.

De unieke, speciaal ontworpen fietsroutes lopen via comfortabele fietspaden langs alle vroegere en nieuwe kunstwerken. Een erg interessante kaart én handige link naar de GPX helpen u om zorgenloos het parcours af te fietsen.

Interesse in live gedetaillerde info over de werken? Dan kunt u via ons een gids boeken voor een halve of hele dag.

Ons hotel herbergt een populaire Brasserie des Brasseurs, waar u de hele dag ongedwongen van lokale specialiteiten kunt genieten in onze bloedmooie wintertuin en bij mooi weer op ons zonovergoten windvrij terras.

Naast ons hotel ligt ons eigen gerenommeerde vis en zeevruchtenrestaurant Villa de Torre met speciale aandacht voor duurzame visvangst uit onze eigen Noordzee. Ook dit gebouw hebben wij minutieus in haar historische eer gerestaureerd.

Wij garanderen u een onberispelijk gastvrije organisatie van uw Beaufort24 beleving!
Boek hier uw onvergetelijk BEAUFORT24-arrangement.

2 overnachtingen, inclusief ontbijt: €560

Beaufort24 kustkaart

Beaufort24 wandelkaarten

Beaufort24 fietsroutes

Beaufort24 bezoekersgids

Extra opties

Gids

– halve dag: €180
– hele dag: €350

Fietsverhuur

– prijs/dag: vanaf €25

Alternatieve bezoeken in de Haanse polders

Jerseyhoeve
ecologische Jersey melkkoeienboerderij – 24/7
automaat met verse melk, yoghurt, boerenvla, rijstpap, roomijs

‘t Reigershof
biodynamische geitenboerderij – hoevewinkel (woe, vrij, zat)
met huisbereide producten & bio-producten van collega’s

Hof ter Meulen
Magalitza varkens, Limousin rund, vrije uitloopkippen, asperges & aardbeien
hoeveslagerij met hoevewinkel met eigen producten en aanbod van collega’s