Duurzaamheid

Hotel des Brasseurs

Hotel – Brasserie
Hotel des Brasseurs
Hotel des Brasseurs
Positieve impact

In een wereld waar duurzaamheid een steeds grotere rol speelt, streven wij met Hotel des Brasseurs naar een meer verantwoorde toekomst voor onszelf maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen.

Hotel des Brasseurs is niet alleen een plek waar gasten eindeloos kunnen genieten van een exclusief verblijf maar ook een plek waar we ook hopen een inspiratiebron te zijn voor milieuvriendelijk reizen en voor een positieve impact op de planeet.

Voorbereidingen

Vele maanden voorbereidingen zijn voorafgegaan om ons concept en onze visie tot in de kleinste puntjes voor te bereiden. Hierbij dachten we na over op welke manier we ons gebouw konden renoveren, de energievoorzieningen, hoe we om zullen gaan met watergebruik, afvalverwerking en heel belangrijk, hoe we zo dicht mogelijk konden samen werken met lokale partners.

Ons verhaal

Voor de keuze van al onze materialen zijn we op zoek gegaan naar partners die het dichtste konden aansluiten bij ons verhaal. We vertellen dan ook graag ons verhaal en wie onze partners zijn.

We runnen ook onze restaurants, ons vakantiehuis, onze appartementen en ons ander Hotel Les Dunes vanuit duurzaam ondernemerschap.

Daartoe stellen we onszelf vijf doelen:

Lekker – Gezond – Lokaal – Duurzaam – Gastvrij.

Wij hopen dat u onze inspanningen tijdens uw verblijf herkent en luisteren aandachtig naar uw mening, want we willen graag constant in kwaliteit blijven groeien.

Rest ons u toe te wensen dat u geniet van de stilte, de natuur, de privacy te midden van de mooiste Belle Epoque gemeente van onze Vlaamse kust.

Bekijk de reportage van RTL/TVI over ons hotel hieronder:

Copyright © RTL-Tvi | Fragment uit ‘extrait de La Grande Balade’.
De volledige aflevering is te bekijken op RTLPlay.be

Hotel des Brasseurs

Wenst u een hotelkamer te boeken bij Hotel des Brasseurs?